Klockner

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Klockner. De historie van Klockner begint in 1950 waarbij het de heating-oil trade branche instapt. Sindsdien heeft het bedrijf een indrukwekkende transformatie ondergaan.

Klockner levert verschillende oplossingen voor verwarmingssystemen. Klockner levert via ITT Controls branders voor olie en gas, ketels voor olie, gas en vaste brandstoffen, zonne-systemen voor warm water en verwarmingsondersteuning, warmtepompen, warmwaterboilers en een uitgebreid gamma toebehoren voor verwarmingsinstallaties.

Het onderbreken van werkzaamheden doordat iets defect is van klockner of omdat er onderhoud nodig is op klockner producten betekent extra werk voor alle betrokkenen. Het is dus belangrijk dat een dergelijke pauze van werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Daar komt ITT Controls bij kijken. Doordat we adequaat kunnen reageren op elke situatie en snel producten en onderdelen kunnen leveren  zijn wij de partner op het gebied van de petrochemische- en procesindustrie.

ITT Controls levert ook houtketels, pallet boilers, olie-condensboilers, olie en gas boilers, electrische boilers en buffertanks incl. de onderdelen en accecoires van andere merken in de petrochemische en procesindustrie.

Voor vrijwel elke toepassing hebben we wel een product in ons assortiment. Of het nou wartmepompen, gas meters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen zijn. Bij ITT Controls is er altijd wel een product te vinden die geschikt geschikt is voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accesoires van Klockner producten neem dan contact op met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.com
 

Website: www.klockner.nl

Klockner Branders

ITT Controls levert ook branders voor verwarming en industriële toepassingen gemaakt door Klockner Branders. Indien u een kleine of middelgrote branderoplossing nodig heeft, Elco heeft altijd een product in assortiment dat past bij uw behoeften.

Klockner Branders heeft verschillende types:

 •     Klockner VECTRON -> 11-2080 kW
 •      Klockner EKEVO -> 390 - 5400 kW
 •      Klockner Nextron -> 250-11200 kW
 •      Klockner N10 -> 1300-16000 kW
 •      ElcoKlockner  RPD -> 500-45000 kW

Wanneer u een product koopt gemaakt door Klockner  bent u zeker van dat er een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners achter staat, dat Klockner professionele training kan geven en dat Elco oplossingen levert die kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid bieden. Klockner heeft doet haar eigen onderzoek en ontwikkeling. Indien u meer informatie over branders wilt van Elco dan kunt u altijd contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.com.

Klockner Oliebranders en Gasbranders

Klockner is een merk die valt onder de Ariston Thermo Group. Met meer dan 250 fabrikanten van huishoudelijke apparaten in meer dan 100 landen levert Ariston Thermo Group een totaaloplossing. Er zijn verschillende brander toepassingen van Klockner die ITT Controls kan leveren.

Verschillende Klockner branders zijn:

 • Elco Klockner VECTRON
  • Monoblock brander voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco Klockner EK EVO
  • Monoblock branders voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco Klockner NEXTRON
  • Monoblock brander in het vermogensbereik van 250 tot 11.200 kW
 • Elco Klockner N10
  • Monoblock branders in een bereik van 1.300 tot 16.000 kW
 • Elco Klockner EK-DUO, RPD
  • Duoblok brander in het vermogensbereik van 500 tot 45.000 kW

Heeft u vragen over de verschillende brandermodellen / branderoplossingen van Klockner neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl

Klockner Zonne-producten (Solar producten)

Klockner heeft ook zonne-producten in hun assortiment. Het vacuüm collector AURON DF is speciaal ontworpen voor het Centraal-Europese klimaat. De AURON DF ondersteunt niet alleen het warme water, maar levert ook de energie om de centrale verwarming te verlichten. De Elco Solatron S2.5-1 is een vlakke plaat collector voor het verwarmen van water en verwarmingsondersteuning.

De Klockner Solar producten worden ook verkocht door ITT Controls voor een aantrekkelijke prijs. De Solatron S 2.5-1 is efficiënter doordat het volledige oppervlak voorzien is van een alumium absorber met zeer selectieve coating die voor hoge energie opbrengsten zorgt.

Klockner maakt deel uit van de ARISTON Thermo Group die wereldwijd 250 fabrikanten heeft van huishoudelijke apparaten en actief is in meer dan 100 landen.

Indien u meer informatie wenst over de Klockner AURON DF en SOLARTON S2.5-1 collector aarzel dan niet om contact met ITT Controls op te nemen via info@ittcontrols.nl