Elco Oskamp

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Oskamp. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Oskamp zich mee bezig houdt.

Elco Oskampt biedt verwarmingsoplossingen op maat met innovatieve producten en complete verwarmingssystemen. De condenserende ketels van Elco zijn veelzijdig inzetbaar, hebben bijzonder kleine afmetingen, een laag gewicht en lage geluidsemmissies. Ketels van Elco zijn er in verschillende vermogens zodat er voor elke situatie wel een ketel voorhanden is. Elco heeft wandhangende gasketels en staande gasketels maar ook tapwaterketels, zwembadketels, warmtepompen, solarsystemen, boilers, vlakke plaatcollectors, vacuumbuiscollectors en diverse regelingen en accecoires zoals verdelers, voorraadvaten, warmwaterbereiders, magneetfilters en dakdoorvoeren die allemaal te verkrijgen zijn via ITT Controls.

De systeemoplossingen van Elco Oskamp zijn op maat gesneden verwarmingsoplossingen die gebruikt in de utiliteit en collectieve woningbouw en industrie. Overal waar energie nodig is in grote afmetingen is Elco Oskamp een bewezen en betrouwbare partner. Elco Oskamp biedt net als ITT Controls oplossingen, deskundig advies, eersteklas producten en een unieke service.

Als men kijkt naar de industriele branders van Elco Oskamp dan genieten deze een uitstekende reputatie. Ze werken in extreme omstandigheden zoals op een booreiland in de Kaspische Zee of ze hebben juist ongelofelijke lage emissies zoals in een Zwitserse productie-installatie. Prestigieuze ketel en turbinefabrikanten vertrouwen op deze producten en kiezen voor op maat gemaakte technologie van Elco.

De expertise van ITT Controls van Elco Oskamp omvat vrijwel alle producten. Heeft u vragen of zoekt u een specifiek onderdeel neem dan contact op met de verkoop afdeling of mail naar info@ittcontrols.com.

Website: www.elco-oskamp.com

Elco Oskamp Oliebranders en Gasbranders

Elco Oskamp is een merk die valt onder de Ariston Thermo Group. Met meer dan 250 fabrikanten van huishoudelijke apparaten in meer dan 100 landen levert Ariston Thermo Group een totaaloplossing. Er zijn verschillende brander toepassingen van Elco Oskamp die ITT Controls kan leveren.

Verschillende Elco Oskamp branders zijn:

 • Elco Oskamp VECTRON
  • Monoblock brander voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco Oskamp EK EVO
  • Monoblock branders voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco Oskamp NEXTRON
  • Monoblock brander in het vermogensbereik van 250 tot 11.200 kW
 • Elco Oskamp N10
  • Monoblock branders in een bereik van 1.300 tot 16.000 kW
 • Elco Oskamp EK-DUO, RPD
  • Duoblok brander in het vermogensbereik van 500 tot 45.000 kW

Heeft u vragen over de verschillende brandermodellen / branderoplossingen van Elco Oskamp neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl

Elco Oskamp Branders

ITT Controls levert ook branders voor verwarming en industriële toepassingen gemaakt door Elco Oskamp Branders. Indien u een kleine of middelgrote branderoplossing nodig heeft, Elco Oskamp heeft altijd een product in assortiment dat past bij uw behoeften.

Elco Oskamp Branders heeft verschillende types:

 •     Elco Oskamp VECTRON -> 11-2080 kW
 •      Elco Oskamp EKEVO -> 390 - 5400 kW
 •      Elco Oskamp Nextron -> 250-11200 kW
 •      Elco Oskamp N10 -> 1300-16000 kW
 •      Elco Oskamp RPD -> 500-45000 kW

Wanneer u een product koopt gemaakt door Elco Oskamp bent u zeker van dat er een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners achter staat, dat Elco Oskamp professionele training kan geven en dat Elco oplossingen levert die kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid bieden. Elco Oskamp heeft doet haar eigen onderzoek en ontwikkeling. Indien u meer informatie over branders wilt van Elco Oskamp dan kunt u altijd contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.com.

Elco Oskamp Zonne-producten (Solar producten)

Elco Oskamp heeft ook zonne-producten in hun assortiment. Het vacuüm collector AURON DF is speciaal ontworpen voor het Centraal-Europese klimaat. De AURON DF ondersteunt niet alleen het warme water, maar levert ook de energie om de centrale verwarming te verlichten. De Elco Solatron S2.5-1 is een vlakke plaat collector voor het verwarmen van water en verwarmingsondersteuning.

De Elco Oskamp Solar producten worden ook verkocht door ITT Controls voor een aantrekkelijke prijs. De Solatron S 2.5-1 is efficiënter doordat het volledige oppervlak voorzien is van een alumium absorber met zeer selectieve coating die voor hoge energie opbrengsten zorgt.

Elco Oskamp maakt deel uit van de ARISTON Thermo Group die wereldwijd 250 fabrikanten heeft van huishoudelijke apparaten en actief is in meer dan 100 landen.

Indien u meer informatie wenst over de ELCO Oskamp AURON DF en SOLARTON S2.5-1 collector aarzel dan niet om contact met ITT Controls op te nemen via info@ittcontrols.nl