Elco Heating Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Heating Solutions. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Heating zich mee bezig houdt.

Elco Heating biedt verwarmingsoplossingen op maat met innovatieve producten en complete verwarmingssystemen. De condenserende ketels van Elco zijn veelzijdig inzetbaar, hebben bijzonder kleine afmetingen, een laag gewicht en lage geluidsemmissies. Ketels van Elco zijn er in verschillende vermogens zodat er voor elke situatie wel een ketel voorhanden is. Elco heeft wandhangende gasketels en staande gasketels maar ook tapwaterketels, zwembadketels, warmtepompen, solarsystemen, boilers, vlakke plaatcollectors, vacuumbuiscollectors en diverse regelingen en accecoires zoals verdelers, voorraadvaten, warmwaterbereiders, magneetfilters en dakdoorvoeren die allemaal te verkrijgen zijn via ITT Controls.

De systeemoplossingen van Elco Heating Solutions zijn op maat gesneden verwarmingsoplossingen die gebruikt in de utiliteit en collectieve woningbouw en industrie. Overal waar energie nodig is in grote afmetingen is Elco een bewezen betrouwbare partner. Elco biedt net als ITT Controls oplossingen, deskundig advies, eersteklas producten en een unieke service.

Als men kijkt naar de industriele branders van Elco dan genieten deze een uitstekende reputatie. Ze werken in extreme omstandigheden zoals op een booreiland in de Kaspische Zee of ze hebben juist ongelofelijke lage emissies zoals in een Zwitserse productie-installatie. Prestigieuze ketel en turbinefabrikanten vertrouwen op deze producten en kiezen voor op maat gemaakte technologie van Elco.

De expertise van ITT Controls omvat vrijwel alle producten van Elco. Heeft u vragen of zoekt u een specifiek onderdeel neem dan contact op met de verkoop afdeling of mail naar info@ittcontrols.com.

Website: www.elco-heating-burners.com

ITT Controls Elco Branders

ITT Controls levert ook branders voor verwarming en industriële toepassingen gemaakt door Elco Branders. Indien u een kleine of middelgrote branderoplossing nodig heeft, Elco heeft altijd een product in assortiment dat past bij uw behoeften.

Elco Branders heeft verschillende types:

 •     Elco VECTRON -> 11-2080 kW
 •      Elco EKEVO -> 390 - 5400 kW
 •      Elco Nextron -> 250-11200 kW
 •      Elco N10 -> 1300-16000 kW
 •      Elco RPD -> 500-45000 kW

Wanneer u een product koopt gemaakt door Elco bent u zeker van dat er een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners achter staat, dat Elco professionele training kan geven en dat Elco oplossingen levert die kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid bieden. Elco heeft doet haar eigen onderzoek en ontwikkeling. Indien u meer informatie over branders wilt van Elco dan kunt u altijd contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.com.

Elco Oliebranders en Gasbranders

Elco Heating Solutions is een merk die valt onder de Ariston Thermo Group. Met meer dan 250 fabrikanten van huishoudelijke apparaten in meer dan 100 landen levert Ariston Thermo Group een totaaloplossing. Er zijn verschillende brander toepassingen van Elco heating Solutions die ITT Controls kan leveren.

Verschillende Elco branders zijn:

 • Elco VECTRON
  • Monoblock brander voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco EK EVO
  • Monoblock branders voor een bereik 14,5-2080 kW
 • Elco NEXTRON
  • Monoblock brander in het vermogensbereik van 250 tot 11.200 kW
 • Elco N10
  • Monoblock branders in een bereik van 1.300 tot 16.000 kW
 • Elco EK-DUO, RPD
  • Duoblok brander in het vermogensbereik van 500 tot 45.000 kW

Heeft u vragen over de verschillende brandermodellen / branderoplossingen van Elco neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl

Elco Zonne-producten (Solar producten)

Elco Heating Solutions heeft ook zonne-producten in hun assortiment. Het vacuüm collector AURON DF is speciaal ontworpen voor het Centraal-Europese klimaat. De AURON DF ondersteunt niet alleen het warme water, maar levert ook de energie om de centrale verwarming te verlichten. De Elco Solatron S2.5-1 is een vlakke plaat collector voor het verwarmen van water en verwarmingsondersteuning.

De Elco Solar producten worden ook verkocht door ITT Controls voor een aantrekkelijke prijs. De Solatron S 2.5-1 is efficiënter doordat het volledige oppervlak voorzien is van een alumium absorber met zeer selectieve coating die voor hoge energie opbrengsten zorgt.

Elco heating Solutions maakt deel uit van de ARISTON Thermo Group die wereldwijd 250 fabrikanten heeft van huishoudelijke apparaten en actief is in meer dan 100 landen.

Indien u meer informatie wenst over de ELCO AURON DF en SOLARTON S2.5-1 collector aarzel dan niet om contact met ITT Controls op te nemen via info@ittcontrols.nl